måndag 28 juni 2010

Midsommarhelgen!

Min midsommarhelg började redan i torsdags då jag tog en tidig buss ner till Kisa. Efter att ha tagit en sväng bland stånden på torget såg min utsikt ut så här!!!
Äntligen kom sommaren!!!
På midsommarafton tog jag på mig, dagen till ära, min blommiga Gianini klänning från Sandströms (trots mitt jobbande med brännan så har jag inte lyckats få någon färg på benen...ha, ha, ha!).Vi är ett gäng som brukar träffas vid midsommar & äta & ha trevligt!

Dagen brukar börjas med en sillunch med alla dess tillbehör!En av tjejerna hade gjort egen snaps med jordgubbar, citron & mynta. Kan varmt rekommenderas!
Efter sillunchen bar det av för att dansa runt stången. I år provade vi ett nytt ställe, Böle utanför Tidersrum. Ett väldigt mysigt ställe, så dit åker vi nog nästa år också!


Efter att vi kom hem där ifrån var det dags för mat igen... (man gör ju inget annat en sådan här dag!). Tjejerna fixade tillbehören...

...& lekte lite med barnen...

...& grabbarna skötte grillen!
I år var det verkligen såsrekord!

Hela nio stycken olika!!!
Efter maten blev det jordgubbar & glass. Sedan fortsatte kvällen långt fram på småtimmarna med glada skratt, kubb & trevligt umgänge!

På midsommardagens eftermiddag var jag på barndop, men bilder där ifrån får ni se en annan gång! =)


Ännu senare på kvällen har vi som tradition att åka på "logdans" på Örsåsa loge. I år blev vi bara två, men det var lika roligt för det!Den här roliga tjejen hade jag turen att få umgås med!
Hon passade på att ta en bild på mig också! Kul att få vara med på bild ibland! =)
Vi brukar alltid ta en knäppisbild tillsammans! =)

På söndagen var det dags för den här utsikten igen!

Underbart!!!


Tack alla (ingen nämnd & ingen glömd) för en helt underbar midsommarhelg!

Det får vi ta & göra om nästa år igen! =)

Kram Karolina
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar